29
Vin, Mar

Sport

Corona a pierdut jocul de la Zalău din Liga Națională de handbal cu scorul de 30-21 (17-9). Tehnicianul brașovencelor, Dumitru Berbece, a fost neplăcut surprins de evoluția elevelor sale, dar spera ca handbalistele pe care le conduce să treacă rapid peste eșecul usturător de la Zalău.

„Ne aşteptam la un joc greu, dar în niciun caz nu ne așteptam la o înfrângere de felul acesta. Prestaţia echipei m-a luat prin surprindere, pentru că pregătisem altceva, aveam un moral bun şi ne doream un altfel de joc. Nu pot explica începutul de meci atât de slab pentru noi şi faptul că am dat ocazia adversarelor să se distanţeze exact cu arma noastră principală, şi anume contraatacul. Una peste alta, orice am încercat apoi nu ne-a mai ieşit aşa cum ar fi trebuit. Nu a fost uşor să fim nevoiţi să alergăm după ele un meci întreg, însă acum nu mai avem ce face. Acest joc ne-a picat prost tuturor dar trebuie să acceptăm cu demnitate şi înfrângerea şi jocul mai slab făcut la Zalău şi să strângem rândurile. Sunt tot fetele noastre, cele pe care le aplaudam etapa trecută, aşa că trebuie să trecem împreună şi de acest joc. Nu avem mult timp la dispoziţie, trebuie să ne revenim repede pentru că vine partida de duminică de acasă, cu Măgura Cisnădie, pe care chiar nu avem voie să o pierdem. De altfel, nu avem voie să mai pierdem meciuri pe teren propriu şi trebuie să ne luptăm să aducem puncte din deplasare. Sper din tot suflet să nu mai avem parte de asemenea jocuri şi să reuşim să ne batem pentru ceea ce ne dorim să obţinem. Şansele se micşorează şi presiunea devine din ce în ce mai mare dar nu avem de ales, trebuie să ne luptăm pentru o clasare cât mai bună şi să încercăm să prindem un loc de cupe europene", a spus Dumitru Berbece.

Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Meciul este programat duminică, 19 februarie, de la ora 11.30. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: