29
Vin, Mar

Sport

Echipa de futsal Celta Brașov își continuă parcursul foarte bun spre promovarea în prima ligă. În prima rundă a returului de campionat trupa condusă de Burciu s-a impus în deplasarea de la Sighișoara cu scorul de 6-4 (2-2). În runda următoare, Celta Brașov primește vizita formației AS Inter Gheorghieni.  

Celta Brașov este una dintre cele mai puternice echipe din liga a doua de futsal. După calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, băieții pregătiți de Radu Burciu s-au întors la meciurile din campionat. În prima rundă a returului, gruparea brașoveană s-a deplasat la Sighișoara pentru jocul cu Pro Tineret. A fost un meci echilibrat, pe care Călugăreanu și compania l-au câștigat cu scorul de 6-4 (2-2). Paul Isac a marcat o triplă, Călugăreanu și-a trecut în cont două reușite, iar Pușcașu a înscris un gol.  

În urma acestui rezultat, Celta Brașov ocupă prima poziție a clasamentului ligii a doua cu 24 de puncte, la trei lungimi distanță de Imperial Wet Miercurea Ciuc și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, formații care au însă un meci mai puțin disputat. Următorul meci pentru formația brașoveană va avea loc vineri, 17 februarie, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” contra echipei AS Inter Gheorghieni.

S-a stabilit și data și ora de disputare a meciului din sferturile de finală ale Cupei României la futsal. Partida dintre Celta Brașov – Colțea 1920 și cea mai bună echipă de futsal din România, Informatica Timișoara, se va disputa pe 26 ferbuarie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „Dumitru popescu Colibași”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: