29
Vin, Mar

Sport

Echipa de liga a doua, Celta Brașov s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la futsal. La capătul unui meci extrem de spectaculos în care s-au marcat nu mai puțin de 13 goluri, Celta Brașov a reușit să elimine prim divizionara SPICOM Sfântu Gheorghe. Brașovenii s-au impus cu scorul de 7-6 (2-3).

Călugăreanu, Pușcașu și Dârstaru au punctat de câte două ori, iar Paul Isac a înscris golul care a consfințit calificarea trupei de sub Tâmpa în sferturile de finală ale Cupei României.

„Ne-am dorit mult să ne calificăm. Nu a fost ușor dar avem perspective foarte bune cu acești băieți. Suntem un grup tânăr și entuziast, nu avem nevoie de motivații suplimentare, jucăm de plăcere și pentru orașul nostru. Oricine vine în sferturile de finală va fi foarte greu dar ne vom juca șansa noastră. Mă bucur că se adună lume în jurul nostru, astăzi s-a simțit publicul, e foarte motivant să joci în asemenea condiții", a declarat antrenorul – jucător al celor de la Celta Brașov, Radu Burciu.

„Sunt bucuros că ne-am calificat. Avem o echipă bună aici, mă simt bine cu noii colegi, sigur vom face o treabă bună. Cupa e un obiectiv important și indiferent cu cine vom juca în sferturi vom avea șansa noastră să ne calificăm iar în campionat ne dorim numai victorii", a spus și noua vedetă a brașovenilor, Adrian Călugăreanu. 

Următorul meci pentru băieții lui Burciu este joi, 9 februarie, când Celta Brașov jocaă în deplasare la Sighișoara în prima etapă a returului ligii secunde. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: