28
Joi, Mar

Sport

Handbaliștii de la Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov sunt în cantonament la Izvorani. Băieții trag tare la antrenamente și au avut parte și de un meci amical de cinci stele contra celor de la Steaua București. Pentru handbaliștii de la CNOT urmeză un nou joc amical contra formației CSM București.

Handbaliștii brașoveni de la Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov au dat de greu în cantonamentul de la Izvorani. Ei trag tare la antrenamentele fizice și aleargă la temperaturi negative pe pista stadionului din complexul bucureștean.

 „Nu este o perioadă ușoară pentru ei. Combinăm antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice. Chiar dacă nu este ușor, băieții răspund foarte bine, muncesc din greu și sunt toți apți”, a declarat pentru brașovtv.com, antrenorul băieților de la CNOT Brașov, Florin Paraschiv.

În weekend elevii antrenorilor Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica au disputat un joc amical contra celor de la Steaua, pierdut la limită cu scorul de 29-30. Chiar dacă steliștii nu sunt la 100%, rezultatul, dar mai ales evoluția tinerilor handbaliști de la CNOT sunt de apreciat. Steaua a câștigat jocul în ultima secundă, după o naivitate în apărarea brașovenilor. Pentru echipa de sub Tâmpa au marcat Csaki 6 goluri, Roșca și Arnăut câte 5, Cuciureanu 4, Bălan 3, Matei 2, Diaconu, Bondor, Oprea și portarul Răzvan Apostu câte o reușită fiecare.

„Băieții s-au mișcat foarte bine. Am făcut vineri seara un joc școală cu cei de la Steaua, care a fost oprit de mai multe ori pentru a regla anumite greșeli și pentru ale explica jucătorilor ce dorim de la ei. Apoi sâmbătă am jucat de la egal la egal cu ei. A fost un meci foarte bun și suntem extrem de mulțumiți de evoluția băieților. Trebuie să-i mulțumesc lui Coco Mihăilă, pentru că aceste jocuri și antrenamente ne-au ajutat foarte mult. După meciul de sâmbătă s-au mai jucat 30 de minute pentru rezerve”, ne-a declarat Florin Parschiv.

Vineri, handbaliștii de la CNOT Brașov vor juca un nou meci amical în compania formației CSM București.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: