18
Joi, Apr

Sport

Fetele de la Olimpia CSU Brașov au parte de un nou examen dificil. „Olimpicele” mai au de disputat două etape din sezonul regulat al campionatului național. Brașovencele sunt pe poziția a doua a clasamentului cu 28 de puncte și își doresc să rămână pe acest loc. În penultima rundă a campionatului, Pesovic și compania au parte de un examen dificil, în deplasare la Alexandria.

Formația gazdă a făcut un meci foarte bun runda trecută în compania fetelor de la Universitatea Cluj, formație ce a avut nevoie de două reprize suplimentare pentru a se impune. Trupa de sub Tâmpa vine după eșecul cu Sepsi și vrea să își recupereze punctele pierdute.

„Ne așteaptă un meci dificil în compania unei echipe incomode, care în ultima etapă a făcut un meci foarte bun și a fost foarte aproape să producă o surpriză. E clar că presiunea suplimentară este pe formația din Alexandria și sper să profităm de acest lucru. Știm că vom juca într-o sală foarte mică și care are o suprafață din tartan. Sper să ne acomodăm repede la condițiile de acolo și să evoluăm la nivelul nostru. Am pregătit foarte bine acest meci și ne dorim să câștigăm”, a declarat antrenoarea secundă a „olimpicelor”, Miruna Crasnic.

„Nu pot să spun că va fi un meci ușor, dar nici greu. Ne-am antrenat foarte bine, am analizat cu atenție echipa adversă și suntem pregătite pentru acest joc. Am încredere în fete și în antrenori și sunt convinsă că putem obține un rezultat bun la Alexandria”, a declarat și jucătoarea Ioana Ghizilă.

Meciul de la la Alexandria va fi unul extrem de dificil, gazdele fiind obligate să câștige pentru a mai avea șanse de a prinde calificarea în grupa valorică 1-6. Meciul dintre CSBT Alexandria și Olimpia CSU Brașov va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: