29
Vin, Mar

Sport

RareÈ™ Ailincă, un braÈ™ovean de 15 ani, a cucerit medalia de bronz la Campionatul NaÈ›ional de sabie rezervat juniorilor. Cei mai buni 43 de sabreri de la cluburile din È›ară, s-au întrecut, în sala „Ana Pascu” din capitală, la Campionatul NaÈ›ional rezervat juniorilor. Cu 5 ani sub categoria de vârstă, RareÈ™ Ailincă de la CSM BraÈ™ov a tras foarte bine È™i a cucerit medalia de bronz.

Medalia de aur a fost câÈ™tigată de Răzvan Stănescu de la CSM Unirea Slobozia, care a trecut în finală de Petru Aniculoesei de la Steaua cu scorul de 15-14. În posesia bronzului a intrat È™i George Dragomir (CSM Unirea Slobozia). Cu excepÈ›ia sportivului de la CSA Steaua, ceilalÈ›i sabreri prezenÈ›i pe podium se pregătesc sub comanda braÈ™oveanului Marius Gălățanu la Centrul Olimpic de la BraÈ™ov.

„RareÈ™ Ailincă a avut o evoluÈ›ie foarte bună. A reuÈ™it să cucerească medalia de bronz, în condiÈ›iile în care s-a bătut cu sabreri de 20 de ani, iar el are doar 15. Rezultatul obÈ›inut la juniori, ne face să privim cu optimism spre Campionatul NaÈ›ional de CadeÈ›i È™i etapa din Circuitul European de CadeÈ›i, care se vor desfășura în acest weekend la BucureÈ™ti”, a declarat antrenorul Marius Gălățanu. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: