29
Vin, Mar

Foto: fanhandbal.ro

Sport

Singura echipă de handbal masculin din Brașov, CSU CNOT Brașov se pregătește pentru partea a doua a campionatului diviziei A. Handbaliștii brașoveni au parte de meciuri amicale extrem de tari. Ei au jucat cu CSM Făgăraș și vor întâlni în continuare Steaua, CSM București și Dinamo.

Echipa de handbal masculin CSU CNOT Brașov a disputat un joc de verificare în compania formației de primă ligă CSM Făgăraș. Jocul a fost unul extrem de echilibrat, băieții antrenați de Florin Paraschiv, Bogdan Voica și Alina Teslărașu făcând față cu brio formației făgărășene. CNOT a pierdut meciul cu scorul de 27-29 (14-15), dar a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice adversar, iar tehnicienii puștilor de la Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov sunt încrezători că echipa va avea rezultate foarte bune în partea a doua a campionatului. În jocul cu CSM Făgăraș, pentru CNOT au punctat Laurențiu Diaconu și Ferenc Csaki câte șase goluri, Vlad Bondor și Ștefan Arnăutu câte 4, Remus Matei și Daniel Bălan câte 2 reușite,  Cristi Mandici, Bogdan Lazăr și George Roșca au marcat câte un gol fiecare.

„După doar o săptămână de pregătire am jucat acest prim joc de verificare. A fost super. Important este că au revenit jucătorii accidentați și acest lucru se vede. Pregătim noi sisteme de joc și este acum o concepție unitară la nivel de loturi naționale. Suntem mulțumiți de cum decurg lucrurile. Vor urma cîteva zile cu meciuri extrem de tari pentru noi. Vom juca vineri și sâmbătă cu Steaua București, apoi marți vom da piept cu CSM București, iar joi vom întâlni Dinamo București. Toate jocurile vor avea loc în capitală”, a declarat pentru brasovtv.com, antrenorul formației CSU CNOT Brașov, Florin Paraschiv. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: