29
Vin, Mar

Sport

Handbalistele de la Corona Brașov încep anul 2017 cu un meci în fața propriilor suporteri. Vineri, de la ora 20.00, fetele pregătite de Mariana Târcă și Dumitru Berbece vor da piept cu formația Universitatea Jolidon Cluj.

Corona vine după o perioadă grea, în care antrenorii Târcă și Berbece au fost nevoiți să improvizeze la antrenamente, pentru că foarte multe jucătoare au fost plecate la loturi sau sunt accidentate Înaintea acestei partide, Corona este pe poziția a cincea a clasamentului cu 16 puncte, în timp ce clujencele sunt pe zece cu doar zece puncte strânse.

„Am vizionat cateva meciuri de pregătire ale clujencelor. Sunt o echipă tânără iar jucătoarele au acea dorință de a se afirma, de a arăta că sunt handbaliste valoroase. Sunt convins că și fetele noastre vor arăta o formă bună și vom presta un joc foarte bun”, a declarat antrenoarea brașovencelor, Mariana Târcă.

„Așteptăm cu nerăbdare să începem jocurile oficiale. Ne-am pregătit foarte bine și sunt convinsă că vom arăta mult mai bine decât la finalul anului trecut. Sper să facem un meci bun contra fetelor de la Cluj și să mulțumim pe toată lumea”, a spus și extrema Coronei, Nicoleta Dincă.

Pentru meciul cu Universitatea Cluj, ce se va disputa vineri, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, tehnicienii Coronei, Mariana Târcă și Dumitru Berbece nu se pot baza pe Ani Mârcă și Camelia Hotea, care sunt accidentate. Carmen Cartaș și Mihaela Brsican sunt incerte pentru jocul de vineri. Suporterii care vor să asiste la primul meci din 2017 al fetelor de la Corona, trebuie să scoată din buzunar 10 lei pentru un bilet la tribuna a doua și 15 lei pentru un tichet la tribuna I.

În altă ordine de idei, oficialii Coronei au primit o solicitare din partea campioanei CSM București, pentru împrumutul Laurei Chiper până la finalul sezonului la gruparea bucureșteană. Rămâne de văzut dacă discuțiile dintre cele două echipe se vor concretiza.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: