23
Mar, Apr

Sursa Foto: digisport.ro

Sport

FC Brașov a reușit să se impună în deplasare în fața celor de la Luceafărul Oradea cu scorul de 2-1 (1-0). În urma acestei victorii FC Brașov a acumulat 34 de puncte în clasamentul ligii secunde și a revenit pe poziția secundă.

Galben-negrii au dominat prima parte a meciului și au reușit să deschidă scorul în minutul 38 prin eurogolul lui Petre Goge. Grigorie a preluat perfect la 30 de metri de poartă, i-a pasat lui Goge, iar mijlocașul brașovenilor a trimis mingea cu stângul sub bara transversală. După gol, trupa condusă de Cornel Țălnar a făcut pasul înapoi, iar orădenii au atacat mai mult, dar nu au reușit să își creeze ocazii mari de gol. Contrar cursului jocului, galben-negrii și-au mărit avantajul în minutul 79, atunci când Goge s-a jucat cu fundașii adverși, mingea a ajuns la Istrati care l-a învins cu un șut la colțul lung pe goalkeeper-ul orădean. Când meciul părea încheiat Luceafărul a revenit în joc. Paul Păcurar a redus din handicap în minutul 86, după ce l-a învins pe Florin Iacob cu un șut superb în vinclul porții brașovene. Orădenii au forțat egalarea, dar trupa de sub Tâmpa a rezistat și a câștigat trei puncte mari. Stegarii au ajuns la 34 de puncte și au revenit pe poziția secundă în clasament.  

„Am făcut o prima repriză foarte bună, aş spune chiar că a fost cea mai bună de când sunt eu la echipă. După pauză ne-am retras puţin, am încercat să conservăm rezultatul şi eventual să marcăm pe contraatac. Ne-a ieşit, a venit şi golul al doilea, după care ne-am retras şi mai mult, deşi am avut şi 2-3 contre pe care le puteam fructifica. Sunt trei puncte uriaşe pentru noi în economia acestui campionat, aşa că putem spune că a fost o după amiază foarte bună pentru suporterii braşoveni. Felicit băieţii pentru felul în care au înţeles să se dăruiască, să se pună în slujba echipei şi să respecte, cu sfinţenie aş spune, ceea ce am pregătit noi înainte de joc", a declarat tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar. În runda următoare, stegarii revin pe Tineretului, unde vor da piept cu formația CS Afumați.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: