29
Vin, Mar

Sport

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a avut rezultate foarte bune la primul turneu de sală al junioarelor II. Trupa brașoveană, lipsită de aportul a două jucătoare importante, Andreea Bujor și Cotovan Anca, ambele accidentate, s-a deplasat la Mediaș unde a jucat trei meciuri.

Fetele de la Transilvania, conduse de pe bancă de Ferencz Lechner, directorul tehnic al clubului de sub Tâmpa, au trecut de CS Arena Târgu Mureș cu scorul de 28-20, au învins CSS Sighișoara, scor 35-28 și au câștigat la masa verde cu 10-0 partida cu CSS Dinamo Brașov, echipă ce s-a retras din campionat. Singura înfrângere a handbalistelor de la ACS Transilvania Brașov a venit în meciul cu rivalele de la Corona, care s-au impus cu scorul de 30-23.

„A fost un turneu bun cu meciuri interesante. Chiar dacă ne-au lipsit două jucătoare importante, fetele au făcut un turneu bun și am reușit să câștigăm meciurile cu Arena Târgu Mureș și CSS Sighișoara. Sunt mulțumit de cum am evoluat și această echipă are un viitor frumos”, a declarat după încheierea turneului, profesorul Ferencz Lechner. Săptămâna aceasta, handbalistele de la Transilvania sunt într-un cantonament de refacere și recuperare la Bran.

Echipa este cofinanțată de Consiliul Județean Brașov prin programul „Promovarea sportului de performanță”.

Antrenoarea echipei brașovene, Veronica Mîndrescu, nu a putut fi alături de elevele sale la turneul de la Mediaș, ea aflându-se în Cehia, la Praga, unde a participat cu echipa de handbal fete a Universității Transilvania la Eurojiada 2017. Studentele brașovene au câștigat competiția și s-au întors la Brașov cu trofeul.

Săptămâna viitore, între 24 și 27 noiembrie, echipa de junioare trei a clubulu brașovean va participa la primul turneu de sală din acest sezon. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: