19
Vin, Apr

Sport

Echipa Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov a câștigat jocul disputat în runda cu numărul opt a seriei B din Divizia A de handbal masculin. Trupa condusă de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica s-a impus în fața formației CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu cu scorul de 28-26 (14-12).

Trupa brașoveană a avut doar 12 jucători valizi pentru acest joc, Pandelea, Mandici, Bălan și Apostu fiind accidentați. Cei patru vor reveni pe teren abia în luna ianuarie. Chiar și cu aceste indisponibilități și chiar dacă au avut parte de un arbitraj cel puțin hilar, handbaliștii de sub Tâmpa au reușit să câștige partida de la Târgu Jiu.  Cu Bondor și Roșca în formă de zile mari, cu Robescu excelent în poartă și având în Cuciureanu un apărător foarte bun, brașovenii au dominat jocul și au câștigat meritat partida din runda a opta a diviziei A. Pentru CNOT Brașov au marcat Bondor 7 goluri, Roșca 6, Csaki, Matei și Arnăut  câte 4 și Diaconu 3 goluri. Cuplul de „fluierași” Rădulescu – Cruceru din Mehedinți a vrut cu orice preț să iasă în evidență. Astfel după doar zece secunde trecute din timpul regulamentar, Alina Teslărașu a fost avertizată....pentru că s-a bucurat la gol.

 „Am avut parte de un arbitraj....comic. Au fost destul de multe decizii cel puțin ciudate. Important este faptul că am jucat ca o echipă și am trecut peste toate problemele. M-a impresionat maturitatea băieților, care au trecut peste orice și în ciuda absențelor din lot au făcut un meci foarte bun. Ușor, ușor acești copii se încheagă și cresc ca o echipă și ca o  familie. Au fost și greșeli în acest meci, dar important este că nu au cedat”, a declarat pentru brașovtv.com, tehnicianul băieților de la CNOT Brașov, Florin Paraschiv.

În runda cu numărul nouă brașovenii vor sta, iar în etapa a zecea vor primi vizita celor de la Academia Minaur Baia Mare. CNOT Brașov se află pe poziția a șasea a claamentului cu 9 puncte.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: