29
Vin, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a făcut un pas greșit în Liga Mol. După opt victorii consecutive în toate competițiile, „lupii” au fost învinși în fața propriilor suporteri de Fehervar Titanok, scor 2-4 (0-0, 2-2, 0-2).

Cele două formații au făcut spectacol pe gheața patinoarului olimpic din Brașov. După o primă repriză albă, Corona a deschis scorul prin Thomas Klempa care a marcat din pasa lui Gergo Biro. Maghiarii au răspuns imediat și în decurs de câteva secunde au restabilit egalitatea, Norbert Szasz reușind să trimită pucul în poarta lui Toke. Trupa lui Lacroix a trecut din nou în avantaj după ce Arpad Mihaly a înscris în poarta goală după o fază lucrată de Daniel Trancă și Zsolt Molnar. Nici de această dată brașovenii nu au reușit să-și păstreze avantajul și au fost egalați de Kyle Just. În ultima treime echipa de sub Tâmpa a dominat, a avut câteva superiorități numerice dar nu a reușit să-l învingă pe goalkeeprul maghiarilor. În schimb  hocheiștii de la Fehervar Titanok au profitat de fiecare greșeală a „lupilor” și au mai punctat de două ori prin Norbert Szasz și Kyle Just. La Corona s-a simțit din plin absența de pe gheață a centrului Roberto Gliga. S-a terminat 4-2 pentru Fehervar care a reușit surpriza rundei.

„Ne-am doirt să obținem toate cele trei puncte din această confruntare. Din păcate în meciurile din Liga Mol, oricine poate câștiga pe orice teren. Fehervar este o echipă bună, portarul lor a fost la înălțime, am făcut și noi greșeli și am pierdut. Cred că meciul s-a decis în repriza a doua. Prima treime a fost echilibrată, dar în partea a doua am condus de două ori și am avut alte cîteva șanse foarte mari de a înscrie. În ultima repriză nu am fost lucizi. Am avut câteva superiorități dar jocul nostru nu a funcționat. Este un sezon lung, am câștigat multe meciuri la rând și presiunea este mare. Toată lumea se așteaptă ca noi să câștigăm toate jocurile, mai ales pe cele de acasă. A fost un pas greșit care ne-a adus cu picioarele pe pământ. Trebuie să trecem peste și să câștigăm toate punctele în jocul de duminică împotriva celor de la Dunajvaros”, a declarat tehnicianul lupilor, Martin Lacroix.

Astăzi, de la 18.30 și sâmbătă, de la ora 11.30, Corona Brașov va juca în campionatul intern împotriva formației Sportul Studențesc. Dumincă trupa lui Lacroix va da piept cu Dunajvaros în Liga Mol. Jocul va începe la 18.30.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: