25
Joi, Apr

Sport

Corona Sportul Studenţesc Braşov va debuta în acest weekend în noua ediţie a Super Ligii de polo pe apă. Poloiştii antrenaţi de Aurelian Georgescu vor juca astăzi, de la ora 19.00 şi duminică, de la ora 11.00, în compania echipei Crişul Oradea, la bazinul olimpic din Brașov.

Trupa de sub Tâmpa este hotărâtă să obţină toate punctele din cele două confruntări. „Am schimbat destul de mult lotul. Avem patru străini tineri, care ne vor ajuta foarte tare în acest proiect. Ne-am dorit să trasferăm jucători tineri, pentru a merge mai mulţi ani în aceeaşi formulă. Nu este uşor să schimbi în fiecare sezon jucătorii şi din acest motiv sperăm ca acest proiect să meargă mai departe ani la rând. Ne-am pregătit bine în ultima perioadă şi eu cred că suntem gata de startul sezonului. Oricum, nu este important să fim în forma maximă acum, la început de campionat, ci când va începe play-off-ul. După două sezoane în care am luat bronzul, normal că ne dorim din nou cel puţin acest lucru. Nu va fi însă uşor, ştim asta, dar suntem gata să luptăm pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus tehnicianul echipei Corona Sportul Studenţesc Brașov, Aurelian Georgescu.

Sportul Studențesc Corona Brașov s-a întărit în această pauză competițională cu patru stranieri. Este vorba de centrul rus Andrey Balakirev, georgianul Zuka Rurua, brazilianul Henrique Lopes și croatul Nino Blazevic. Pe lângă aceștia, trupa lui Aurelian Georgescu a reușit să obțină semnătura mai multor jucători foarte tineri din campionatul nostru. Și doi copii crescuți la Brașov, la Corona, Vlad Tampa și George Boriceanu, vor avea șansa să debuteze în această seară în super liga națională.

„Suntem în faţa unui nou început şi normal că sunt şi emoţii, dar acestea sunt constructive. Fără doar şi poate ne dorim foarte tare să obţinem rezultate bune şi în acest sezon şi ne vom lupta meci de meci pentru acest lucru. Avem cu toţii mare încredere în echipă. Aşa cum am mai spus, este important să avem echipă de seniori pentru promovarea acestui sport în oraş şi nu în ultimul rând pentru ca cei mici să aibă modele chiar în cadrul clubului", a spus președintele secției de polo de la Corona, Roxana Cojocea. 

Astăzi, începând cu ora 16.00, se va desfășura și un meci amical de polo pe apă OldBoys între Corona Brașov Masters și S.C. Palestra Masters București.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: