25
Joi, Apr

Sport

Stegarii pleacă la Brăila după puncte. Galben-negrii vor juca în runda a 13-a a campionatului în deplasare contra formației din Brăila, echipă ce ocupă poziția a 12-a în campionat cu 16 puncte.

Trupa lui Țălnar vine după victoria entuziasmantă cu Foresta Suceava și are un moral bun înaintea jocului de la Brăila. Adversarii stegarilor au pierdut etapa trecută la Mioveni și vor să fie primii care vor învinge FC Brașov.

„Am trecut bine peste meciurile cu Târgoviște, Vâlcea și Suceava dar urmează partida de la Brăila, una la fel de  importantă. Am urmărit jocul brăilenilor de la Mioveni. Brăila este o echipă care pasează și stă bine pe teren. După înfrângerile suferite în debutul de campionat Brăila s-a dezumflat, dar trebuie să tratăm jocul foarte serios. Vom avea un handicap important acolo, terenul, care este dezastruos. Va fi un impediment, dar trebuie să trecem peste și să obținem un rezultat pozitiv. Vor reintra Sburlea și Băjan, sper să revină cu o altă mentalitate, cu mintea mai limpede decât la Vâlcea. Până acum, cei care au luat cartonașe roșii au primit doar amendă. Dacă se mai repetă la vreunul să fie eliminat pentru că nu judecă, va sta lângă mine pe bancă până îi crește barba. Trebuie să înțeleagă că nu trebuie să sufere grupul din cauza unuia sau altuia”, a declarat tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar.

Antrenorul brașovenilor se poate baza la acest joc pe Sburlea și Băjan care revin după suspendări, însă nu-l va putea utiliza pe Stan, care a văzut cartonașul roșu în meciul din etapa trecută cu Foresta Suceava. Țălnar consideră că gazonul extrem de prost de la Brăila este principalul inamic al formației pe care o conduce. Jocul dintre FC Brăila și FC Brașov se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 11.00. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: