19
Mar, Mar

Sport

Peste 500 de micuţi înotători de la 70 de cluburi din ţară vor umple, şi în acest an, Bazinul Olimpic Braşov, la Campionatul Naţional de copii 10-11 ani, care se va desfăşura, în acest week-end, sub Tâmpa.

Evenimentul este organizat de Federaţia Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov.

Preşedintele secţiei de nataţie de la Corona, Toro Tamaş, a declarat că trebuie să fie o mândrie că Braşovul găzduieşte cea mai mare competiţie ca număr de sportivi participanţi, din toată ţara.

Mă bucur foarte tare că avem o relaţie foarte bună cu federaţia, care ne-a încredinţat, din nou, organizarea celei mai numeroase competiţii din ţară, pentru că la această categorie de vârstă participă aproape 550 de înotători. Nataţia este sportul cel mai popular din lume şi, cu siguranţă, este un avantaj şi pentru noi că vom organiza totul la Braşov, pentru că, la fel ca anul trecut, bazinul va fi arhiplin”.

Competiţia se va desfăşura de vineri, până duminică, la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”, din Braşov. Vineri, de la ora 16.30, a avut loc deschiderea oficială, iar apoi urmează reunirea de seară. Sâmbătă vor fi două reuniuni, de la ora 10.00 şi 17.00, urmând ca duminică, în ultima zi, să fie doar o singură reuniune, tot de la ora 10.00. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: