20
Sâm, Apr

Sport

După mini-turneul din Ungaria, hocheiștii brașoveni revin pe gheață în fața propriilor suporteri. În această seară de la ora 18.30, Corona Wolves Brașov întâlnește în Liga Mol formația MAC Budapesta.

Tehnicianul lupilor, Martin Lacroix se confruntă cu probleme de lot înainte meciului din această seară. Antrenorul canadian nu se poate baza decât pe patru fundași în această seară, Rawlik, Csiki și Otto Biro fiind accidentați. Cu toate acestea hocheiștii de sub Tâmpa vor să câștige toate cele trei puncte puse în joc.

 „Va fi a doua oară într-o săptămână când ne vom întalni cu MAC, pe gheață. Va fi un meci dificil, ca și cel de data trecută și probabil, vom avea un scor strâns. MAC Budapesta este o echipă puternică, dar noi suntem motivați să câștigăm, în special pentru că jucăm în fața suporterilor noștri. Indiferent de rezultat, nu vom căuta scuze, trebuie doar să ne concentrăm pe gheață", a declarat tehnicianul hocheiștilor de la Corona Wolves Brașov, Martin Lacroix.
La jocul cu MAC din această seară, în pauze, spectatorii vor putea vedea la lucru o mașină de curse și doi dintre ei vor avea șansa de a sta în dreapta pilotului la show-ul de pe gheață. După acest joc, Corona Wolves Brașov va juca sâmbătă și duminică, în campionatul intern contra celor de la Steaua Rangers București.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: