19
Sâm, Aug

Arhiva video

Live

Echipa de handbal feminin Corona Brașov organizează în zilele de 21 și 22 august Memorialul „Dumitru Popescu Colibași”. La competiția ce se va desfășura la Sala Sporturilor din Brașov vor participa patru echipe: Corona, CSM Bistrița, HCM Slobozia și Minaur Baia Mare.

Continuare ...

Aseară s-au desfășurat meciurile tur din play-off-ul Europa League. Campioana României, Viitorul Constanța, a fost învinsă pe propriul teren de austriecii de la Red Bull Salzburg cu scorul de 3-1 (3-1). Unicul gol al trupei lui Hagi a fost marcat de George Țucudean. Returul va avea loc săptămâna viitoare în Austria.

Continuare ...

Sursa Foto: Sky Sport

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati. Halep a trecut în două seturi, scor 6-4, 6-3 de letona Anastasija Sevastova.

Continuare ...

Echipa de handbal junioare II a Clubului Sportiv Tranislvania Brașov a obținut medaliile de argint la turneul Cell Cup de la Veszprem, din Ungaria. Fetele pregătite de Vasile Curițeanu și Lena Brebeanu au fost învinse în ultimul act al puternicei competiții maghiare de formației Angyalfoldi din Ungaria cu scorul de 12-15.

Continuare ...

Mai multe știri