28
Joi, Mar

Dragoș David, secretarul general al PNL Brașov

Social

Partidul Național Liberal lansează o campanie prin care se urmărește informarea românilor despre pilonul 2 de pensii.

Liberalii propun o majorare a contribuției la 8%. Liderii locali ai PNL vor organiza, în stradă, în perioada 18 mai – 18 iunie, întâlniri cu brașovenii, cărora le vor explica ce înseamnă pilonul 2 de pensii.

Liberalii au mai transmis că este important ca românii să știe că, la o contribuție de 6%, cu un salariu net de 2324 de lei, vom beneficia de 1.110 lei în plus față de pensia din sistemul public. Iar la 4.000 de lei salariu brut vom beneficia de 1.856 de lei, de la pilonul II de pensii. “Nu putem decât să apărăm drepturile românilor și principiile pieței libere. Sunt drepturi câștigate de peste patru milioane de cetățeni. Accesarea acestui pilon 2 de pensii reprezintă un drept câștigat de peste patru milioane de cetățeni. Cred că oamenii ar trebui să fie bine informați, să știe ce se întâmplă cu banii lor”, a precizat secretarul general al PNL Brașov, Dragoș David.

Campania de informare susținută de PNL privitoare la Pilonul 2 de pensii se intitulează ”Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie. Dorim ca românii să nu se lase păcăliți” și cuprinde informări online, campanii televizate și distribuirea de pliante.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: