28
Joi, Mar

Sursa foto: Arhivă

Social

Criminalul din Noua își petrece ziua de naștere în arestul poliției.

Astăzi, în Vinerea Mare, Florin Mircea Buliga împlinește 44 de ani. El își va petrece și Paștele după gratii. Florin Mircea Buliga a ales să nu consume carne în perioada Postului Mare și a solicitat meniu vegetarian. ,,Meniul care se dă în arestul I.P.J. Brașov este variat. A ales un meniu fără carne. Nu cred că ține post, în mod special, ci așa cum își scria în jurnal, vorbește de o alimentație sănătoasă'', a spus Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga.

 În Săptămâna Mare, bărbatul care și-a măcelărit familia s-a gândit să facă o faptă bună. ,,M-a rugat să trec pe la dânsul să discutăm legat în principal de modalitatea de transmitere a patrimoniului firmei către familia soției'', a declarat Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga.

Într-una din însemnările găsite în jurnalul său, asasinul nota: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu, Creatorul nostru, mulțumesc oamenilor prin care El a lucrat pentru transformarea mea”.

În urmă cu două săptămâni, Mircea Buliga a săvârșit tripla crimă care a șocat întreaga țară. Acesta și-a ucis pe rând soția, fiica și băiatul după care s-a predat poliției.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: