28
Joi, Mar

Sursa foto: Facebook

Social

Chipul lui Mircea Florin Buliga, asasinul soției sale și a celor doi copii, a fost analizat de către specialiști.

Iată ce a descoperit Suada Agachi, specialist în fizionomii:

,,În ultima fotografie, repet, nu este același om cel pe care îl vedeam pe Facebook, în fotografiile care au fost expuse de presă, ceea ce înseamnă că i-a intrat ceva în sistemul psihic: ori un eveniment, ori ceva s-a întâmplat în casa lui care l-a determinat să caute răspunsuri în afară. Consider că n-a comunicat cu familia suficient de mult ca să le găsească în interior.

Are un chip foarte impunător, adică e o personalitate care știe ce vrea, care își asumă toate acțiunile pe care le ia ca și decizii, nu-i poate schimba nimeni părerea. Este un om foarte emoțional și închis în el, care nu poate vorbi, în general, cu oricine [...] nu se deschide în fața oricui nici măcar, consider eu,  în fața soției sau altor persoane foarte apropiate, deoarece se consideră neînțeles. Oamenii care au un chip așa de masiv și așa de mare, în general sunt foarte sensibili, în ciuda aspectului exterior pe care îl regăsim.

Are chipul unui ascetic sau ascheza pe față. I-a intrat informație în cap. Probabil că a început anumite practici  sau anumite informații pe care le-a găsit și omul s-a schimbat complet [...]. Se vede o mare schimbare, în ideea în care este foarte tras la chip și foarte slab [...] Eu consider că are o obsesie în mintea sa, legată de un eveniment  care s-a întâmplat în familia lui de curând [...]. Probabil că din punct de vedere psihologic a cedat sistemul psihic  și asta a fost cea mai bună decizie din punctul lui de vedere pe care putea să o ia’’.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: