20
Sâm, Apr

Foto: Arhivă

Social

Astăzi a fost publicat anunțul de concesionare privind ,,Delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor publice cu plata de pe domeniul public al Municipiului Brasov".

Obiectul acestei proceduri este de a concesiona, pentru o perioadă de 10 ani, 10.200 de locuri de parcare publice cu plată din municipiul Braşov. Pe 1 martie va avea loc licitaţia pentru concesionarea parcărilor publice din oraș.

,,În această dimineaţa a fost postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru concesionarea a peste 10.000 de locuri de parcare publice cu plată din municipiul Braşov. Pe lângă redevenţa pe care o vom încasa la bugetul local, prin această concesionare ne propunem să creştem şi calitatea serviciilor. Astfel, plata se va putea face prin mai multe metode de plată decât se făcea până acum. Pe lângă plata directă la parcometru cu monede, se va putea plăti şi cu bancnote, şi prin intermediul SMS. Totodată va exissta şi posibilitatea plăţii prin intermediul unei aplicaţii cu debitare din cont.

Asta nu înseamnă că nu vom aprecia ofertele care propun şi alte sisteme de plată, cum ar fi cel cu cardul. Aplicaţiile pentru internet şi mobil vor trebui să fie cel puţin în română şi engleză, dar ofertele care vor asigura acest serviciu şi în alte limbi (germană, ialiană, franceză) vor primi  punctaj suplimentar. Totodată, concesionarul va trebui să acopere un spaţiu pentru serviciu de relaţii cu publicul, care va funcţiona non-stop şi va trebui să asigure inclusiv  posibilitatea comunicării telefonice şi pe e-mail. În cazul în care nu vor soluţiona cel puţin 90% din reclamaţii în maxim 48 de ore, vor plăti o penalizare de 10.000 de lei“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: