19
Vin, Apr

Social

Tot ce mișcă în Brașov, la un click distanță. De săptămâna aceasta, imaginile de pe absolut toate camerele de supraveghere ale Primăriei pot fi urmărite de orice brașovean.

72 astfel de dispozitive are municipalitatea. Amplasate în intersecții, zone intens circulate, parcuri, piețe sau instituții. Până acum, imaginile de pe camere puteau fi urmărite doar de către angajații Primăriei și cei ai Poliției Locale. Cum puteți vedea în timp real tot ceea ce se întâmplă în municipiul Brașov? Foarte simplu. Trebuie doar să intrați pe site-ul Primăriei, www.brasovcity.ro. În stânga paginii aveți secțiunea LIVE VIDEO. O accesați și puteți vedea imaginile de pe 50 de camere de supraveghere, pentru moment. 

Până acum, pe site-ul Primăriei rulau imaginile de pe 30 de camere de supraveghere. De săptămâna aceasta se adaugă cele de pe alte 42 de astfel de dispozitive video. 72 în total. Proiectul prin care au fost montate camerele video împreună cu butoanele de panică a fost realizat cu fonduri europene. Valoarea contractului a fost de 9,7 milioane de lei. 

Articole sugerate

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: