28
Joi, Mar

Andrei și mama lui, Camelia

Social

În mod normal, vacanța de vară este cel mai așteptat moment pentru elevi. Uită de școală, se distrează, petrec în mijlocul naturii, fac drumeții, se relaxează alături de cei dragi. Din păcate, multe dintre aceste momente nu pot fi trăite și de Andrei. Din cauza unei probleme medicale este dependent de cârjă și de ajutorul părinților. Coșmarul lui brașoveanului se poate sfârși doar cu ajutorul nostru. 

Problemele de sănătate au început imediat după naștere. La două luni a fost diagnosticat cu o boală care urma să-i afecteze drastic mobilitatea piciorului stâng. Și-a petrecut toată copilăria prin spitale. A urmat zeci de tratamente, operații chinuitoare, dar fără mari rezultate. A fost nevoit să înceapă școala cu un an mai târziu. La 13 ani, Andrei a făcut o ultimă operație care din păcate i-a făcut mai mult rău.

Chiar în ziua de Florii i s-a făcut rău, iar analizele au arătat o infecție gravă. Soluția ar fi fost amputarea piciorului. Lucru cu care nu a fost de acord mama băiatului. Salvarea tânărului de 17 ani ar putea veni de la un medic din Austria. Operația la Viena l-ar putea pune pe picioare... la propriu. Numai că are nevoie de două intervenții chirurgicale care costă 40.000 de euro. 

Dacă doriți să-l ajutați pe Andrei să aibă o viață normală puteți dona orice sumă în contul afișat mai jos sau trimiteți un SMS cu textul ANDREI, la numărul 8832 pentru a dona 2 euro.

NUMAR CONT: RO94INGB0000999902882059

 

NUME: CAMELIA TOTOIU

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: