19
Vin, Apr

FOTO: brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro

Social

A patra ediţie Braşov Heroes – cursa cu obstacole a comunităţii – va avea loc duminică, 11 iunie, în zona de agrement din Parcul Noua. Eroii încă se mai pot înscrie până miercuri, 7 iunie (inclusiv).

Organizatorii au alocat un număr de 30 de kituri de participare şi pentru înscrieri în ziua evenimentului, deci un număr limitat de persoane se pot înscrie în 11 iunie, între orele 08.00 şi 10.30 atât la cursa individuală, cât şi la cursa de familie sau pe echipe. Donaţii se pot face şi în ziua evenimentului, dar şi până la data de 30 iunie.

 

Participanţii se pot înscrie la una dintre cele 3 curse:
a) Cursa scurtă individual şi echipe 4 km – 13 obstacole
b) Cursa lungă individual şi echipe 8 km – 15 obstacole

c) Cursa familiilor 4 km necronometrată – 13 obstacole

Înscrierea participanţilor se face pe site-ul evenimentului, completând formularul online şi alegând metoda preferată de plată: online pe http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/doneaza.php  sau offline la  Librăria Şt. O. Iosif (str. Mureşenilor nr. 14), Librăria Bookcity (în incinta Coresi Shoping Resort) şi la Ceainaria Tipografia  (str. Postăvarului nr. 1, colţ cu str. Diaconu Coresi).

Până acum, două dintre cauze sunt foarte aproape de atingerea obiectivului: Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, care a atins 73% din obiectiv, ajutat de echipa Regiotrans, şi Asociaţia Rază de Speranţă, reuşind să strângă 87% din suma dorită, datorită perseverenţei ambasadorilor. 4 dintre cauzele înscrise au reuşit să ajungă către 50% din targetul propus, iar 5 cauze au strâns un sfert din suma pe care şi-au propus-o. În momentul acesta, sunt înscrişi un număr de aproximativ 650 de alergători, dintre care 37 echipe, 130 alergători la cursa individuală, 102 familii. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: