19
Vin, Apr

Brasov TV

Social

                Mese distruse și puse pe foc, vetre de grătar vandalizate. Așa arată zonele de picnic din oraș după minivacanța de  1 mai. Una dintre cele mai cunoscute locații de petrecere a timpului liber este acum de nerecunoscut. Brașovenii nu au lăsat în urma lor gunoaie, așa cum se întâmpla anii trecuți, dar în schimb au distrus spațiile amenajate de autorități.

                În Brașov sunt mai multe locuri special amenajate pentru picnic. Fie că vorbim de Pietrele lui Solomon, Lacul Noua sau zona denumită La Iepure, toate locațiile au fost folosite din plin de brașoveni de 1 mai. Multe dintre aceste locații au fost pur și simplu vandalizate.  „ Ar cam trebui înlocuite domnule...Dar și vagabonții aștia rup aici. Daca ar fi toata lumea civilizată...nu s-ar rupe nimic ’’ a declarat unul dintre brașovenii veniți la un picnic, cu familia.

                Cea mai afectată zonă este în cartierul Răcădău, „ La Iepure’’. Pentru că locație este mai ferită de ochii autorităților, multe dintre mesele și vetrele de grătar au fost vandalizate. Cea mai curată zonă  de grătare după minivacanța de 1 mai a rămas cea din apropierea Lacului din Noua. „Dacă sunt surprinși în momentul în care distrug, sunt pasibili de amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei . Amenda poate fi dată atât de poliția locală cât și de poliția națională sau de jandarmerie  ’’ a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: