20
Sâm, Apr

Social

Sunteți în căutarea unui loc de muncă și nu știți ce vi se potrivește? 40 de angajatori din toată țara își prezintă ofertele zilele acestea la Târgul de Cariere. Sunt peste 1.500 de locuri de muncă disponibile. Foarte puțini brașoveni s-au arătat, însă, interesați de un job. 

Inginerie, IT și industria bancară sunt printre domeniile cele mai bine plătite. Forță de muncă se caută și în construcții. Salariile pornesc de la 1.500 de lei și ajung până la 7.000 – 8.000 de lei. Absolvenții de studii superioare cu experiență sunt cei mai căutați.

Printre puținii brașoveni interesați de un loc de muncă i-am găsit pe Ion și Mihai. Sunt studenți în ultimul an la inginerie mecanică, dar testează piața încă de pe acum. Domnul Tiberiu este economist de 20 de ani. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe speră să găsească un loc de muncă bine plătit.

La Târgul de Cariere găsiți și un psiholog care vă poate ajuta să vă găsiți locul de muncă potrivit abilităților dumneavoastră. Acesta poate fi vizitat și mâine, la hotelul Aro, în intervalul orar 10.00 - 16.00. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: