28
Joi, Mar

Social

                Casele inteligente apreciate si de brasoveni. O simpla atingere de buton permite controlul utilitatilor dntr-o locuinta. Rezultatul? Facturi mai mici la energie electrica.Un dezvoltator imobiliar a implementat tehnologia de ultim ora si si la Brasov. Ideea a prins foarte bine si chiar daca nu sunt gata, majoritatea locuintelor au fost vandute.

               Conceptul de Smart Home, precum și finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive decorate cu vopsea lavabilă, pereții din baie placați cu ceramică și cu oglindă, ușile de interior impresionante, cu înălțimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc viitorul. Totuși, toate aceste aspecte se regăsesc acum și la Brașov.  În țările din Vest, aceasta tehnologie este folosita de foarte mulți ani. „ Am aplicat în aceste apartamente o tehnologie nouă. Le oferim clienților noștri o experiență unică și condiții excelente de viață. Putem construi aceste apartamente mult mai repede, le putem oferi clienților mai multe facilități decât orice alt dezvoltator. Oferim ferestre de ultimă generație, aerul condiționat este inclus în preț sau sisteme de smart home ’’ a declarat Klaus Schloegl, dezvoltator imobiliar.

                În locuințele inteligente, absolut totul poate fi controlat printr-o simplă atingere de buton. De la climă și până la iluminatul locuinței totul este programabil. Printre inovațiile aduse la Brașov, se regăsesc și pereții locuinței, care sunt realizați dintr-un material special, care poate fi personalizat.

                La fel se întâmplă și cu tavanul apartamentelor, care este unul flexibil și care poate fi modelat după cerințe. „ Este un tavan extensibil, iluminat cu led,  care poate fi personalizat ori de câte ori dorește clientul. Poate fi printat, poate fi vopsit, opțiunile sunt nelimitate, că vrei să vezi oceanul sau să-ți vezi familia, nu contează, opțiuni sunt foarte multe ’’ a declarat Monika Lorincz, Consultant PR.

                Construcția locuintelor inteligente a început deja. Chiar dacă proiectul este abia la început, o mare parte din locuințe au fost deja vândute. Preturile pentru o locuinta cu sistem smart home variaza intre 29 de mii de euro si 80 de mii de euro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: