19
Vin, Apr

Social

     Elevii care frecventează Centrul de Îngrijire de zi pentru Copiii aflați în Situații de Risc Astra au avut parte de o mare surpriză din partea autorităților. Cei 15 micuți au primit câte o tabletă. Cadourile au fost împărțite cu ajutorul asociației Artă pentru Copiii României. Totul face dintr-un proiect mai amplu de sprijinire a copiilor care provin din familii cu probleme.

     Tabletele au devenit din ce în ce mai populare. Pentru copiii care provin din familii cu probleme, aceste tehnologii de ultimă oră, rămân însă doar la stadiul de vis. Nu și pentru elevii din centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Brașov. Aceștia au primit în dar câte o tabletă din partea autorităților. „ Este un prim proiect pe care intenționăm să-l facem pentru copiii Centrului de zi Astra. Este un centru la care eu țin foarte mult, ținând cont că astăzi acest centru este funcțional, la inițiativa mea, care a prins contur acum opt ani de zile  ’’ a declarat Mihai Costel, viceprimar municipiul Brașov.

     Reprezentanții Asociației Culturale Artă pentru Copiii României, au donat 15 tablete și 15 huse. Acestea vor putea fi utilizate de copiii care frecventează centrul de zi. „Internetul aduce cu sine foarte foarte multe beneficii dar în același timp poate să fie și o capcană. Tocmai de aceea nu trebuie să reprezinte fructul oprit, nici pentru copii nici pentru cei care poate, membrii familiei i-au ținut deoparte ’’ a completat actrița Crina Matei. Tabletele primite în dar vor fi folosite doar la centrul de zi. Elevii le vor putea utiliza  în scop educativ.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: