29
Vin, Mar

Brasov TV

Social

                Investițiile continuă la Cristian. Imediat ce bugetul pe acest an va fi aprobat, vor începe lucrările. De la proiecte de dezvoltare în domeniul sănătății și până la lucrări la rețeaua de apă și canalizare. Toate sunt o prioritate pentru autoritățile locale. 

               În primă fază, primăria din Cristian vrea să ajute tinerii din localitate. Autoritățile locale au achiziționat mai multe terenuri care vor fi acordate tinerilor pentru construirea de locuințe. De asemenea, continuarea lucrărilor la infrastructura de apă și canal sunt o prioritate. „ Administrația publică locală din Cristian, în proiecția bugetară pe 2017, are în vedere extinderea rețelelor de canalizare, apă potabilă și apă uzată. Vorbim aici de zona cartierul Brazilor, Dorobei – Lunca Gării. Este un proiect integrat. Rețeaua are o lungime de 5,3 kilometri ’’ a declarat Octavian Buta, consilier local comuna Cristian – PMP.

               Pentru realizarea acestei investiții, primăria caută o sursă de finanțare. Proiectul de lucrări ar putea fi inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală, documentația a fost depusă și dacă va primi aviz favorabil va obține o finanțare nerambursabilă.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: