29
Vin, Mar

BrasovTV.com

Social

      Pentru o zi, ședințele de plen de la Consiliul Județean și dezbaterile politice au fost înlocuite cu acțiuni de suflet. La inițiativa consilierului județean Andi Kadas, președintele Comisiei de Sănătate, autoritățile județene au fost colindate de copiii orfani de la un centru de plasament din Rupea. Gestul micuților nu a rămas nerăsplătit.

                În preajma sărbătorilor de iarnă, membrii Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean le-au făcut o bucurie celor loviți de soartă, părăsiți de familii și abandonați în centrele de plasament. Copiii care nu au avut niciodată parte de iubirea unei familii au fost primiți cu mare drag la Consiliul Județean.  Edilii au arătat că le pasă de semenii lor aflați în suferință și au adus zâmbetul pe buzele copiilor de la un centru de plasament din Rupea. Colindele micuților au fost ascultate cu mult entuziasm de angajații Consiliului Județean. Această acțiune s-a dorit a fi un exemplu pentru toți brașovenii care uită de suferința celor din jur. Putem să fim mai buni măcar de Crăciun. „Privind acești copii ne dăm seama că aceste griji cotidiene trebuiesc lăsate deoparte în această perioadă. Peste toate problemele se poate trece. Fac un apel către oamenii din județul Brașov să ia aminte la problemele care sunt cu acești copii și să facă o vizită, măcar o dată pe an, în centrele de plasament din județul Brașov”, a declarat Andi KADAS - președintele Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean.

      La sfârșitul vizitei, copiii de la centru de plasament au primit de la membri Comisiei de Sănătate pachete cu haine, dulciuri și jucării.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: