23
Mar, Apr

Social

Chiar dacă brașovenii încă nu au apă caldă și căldură, consilierii locali au votat, astăzi, într-o ședință de îndată, tarifele energiei termice pentru sezonul de iarnă 2016/2017. Prețul gigacaloriei rămâne neschimbat, adică 210 lei. 

Ultima majorare a tarifului gigacaloriei s-a produs la începutul anului trecut. Stabilirea tarifului gigacaloriei printr-o Hotărâre de Consiliu Local este esențială pentru primirea licenței de funcționare pentru noul serviciu public local de termoficare.

 „Este o solicitare expresă a celor de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilități Publice. Este un pas foarte important în vederea obținerii licenței de funcționare pentru noul serviciu de termoficare. Brașovenii racordați la sistemul centralizat trebuie să știe că tarifele la termoficare vor rămâne neschimbate, a declarat viceprimarul Brașovului, Mihai Costel.

Săptămâna viitoare se va obține licența de funcționare pentru noul serviciu de termoficare. Cele 7.600 de apartamente branșate la sistemul centralizat vor fi încălzite, cel mai probabil, după mijlocul lunii noiembrie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: