29
Vin, Mar

Social

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I., angrenate în organizarea și desfășurarea referendumului din 6 și 7 octombrie, au luat toate măsurile, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.

298 de polițiști vor asigura paza și protecția la 114 secții de votare, dintre cele 449 ce se vor constitui pe raza județului Brașov  iar pentru restul secțiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale M.A.I.

338 de poliţişti vor fi în stradă, în perioada 6-7 octombrie, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Pentru combaterea oricăror fapte antisociale vor fi asigurate rezerve de polițiști și echipe operative pregătite să intervină. Astfel, aproape 90 de polițiști vor fi constituiți, zilnic, în rezerve (luptători pentru acțiuni speciale și echipe operative de specialiști).

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov va avea în responsabilitate 318 secții de votare dispuse în 266 locații, unde vor fi prezenți peste 260 de jandarmi. Pentru un plus de siguranță, vor fi constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

Jandarmii vor asigura desfășurarea în condiții de siguranță a activității în cadrul Biroului Electoral Județean, având și atribuții de protecție a transportului buletinelor de vot după încheierea procesului de votare.

120 pompieri asigura desfășurarea in bune condiții a referendumului.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: