23
Sâm, Mar

Foto: brasovtv.com

Social

Chiar dacă în fiecare lună, pensionarii își primesc pensia pe card, bătrâni și obosiți, vârstnicii sunt puși pe drumuri kilometri întregi pentru cuponul de pensie.

Asta deoarece în ultimul timp, Poșta Română a desființat mai multe oficii. Talonul trebuie ridicat obligatoriu, întrucât le este necesar pensionarilor, în relația cu instituțiile publice. Liderul organizației municipale a PNL Brașov, Adrian Oprică, crede că este esențial ca pensionarii să nu mai fie puși pe drumuri.

Grupul consilierilor locali PNL face apel la conducerea Poștei Române, dar și la guvernanți, să stopeze această bătaie de joc la adresa seniorilor, pe care îi vor doar o masă de manevră și îi pun pe drumuri pentru un petic de hârtie. Demersul nostru este valabil la nivelul întregii țări”,  declarat Adrian Oprică. 

Poșta Română a închis oficiul poștal din Dârste, iar recent s-a pus lacăt și pe cel din cartierul Noua. Bătrânii din zonă sunt arondați, acum, la oficiul poștal din Răcădău. În zona Dârset-Noua sunt peste 20.000.