28
Joi, Mar

Elena Trofin, optometrist Best Optic

Sănătate

Când spui BestOptic, te gândești la un consult complet, complex, realizat de optometriști dedicați, la curent cu ultimele noutăți, susținuți de cea mai performantă tehnologie.

Investim timp, și măsurăm cu grijă fiecare detaliu, pentru a ne asigura că te vei bucura de o experiență vizuală inedită.

Fiecare ochi este unic, asemeni unei amprente digitale. Și cunoscând acest lucru, am decis să lucrăm cu aparatură de ultimă generație, care să susțină dedicarea și implicarea noastră ca și profesioniști ai vederii. Așadar, am adus tehnologia în Codlea. Mă bucur să fiu parte integrantă din comunitate, și în același timp doresc să mulțumesc pentru căldura și ospitalitatea cu care am fost întâmpinați.

Best Optic înseamnă pentru mine ambiție, seriozitate și sansă. Șansa de a lucra într-un centru de excelență alături de oameni dedicați și pasionați de munca lor. Șansa de a avea un mentor de excepție și un foarte bun exemplu de urmat. Șansa, și în același timp oportunitatea, ca deși fiind cel mai tânăr dintre optometriști, am devenit în scurt timp de la consultant de vânzări, optometrist, și acum manager Best Optic Codlea.

Consecvența, seriozitatea, naturalețea și încrederea oferită de cei din jurul meu m-au ajutat să devin profesionistul de astăzi. Am plăcerea de a lucra într-o echipă tânără, entuziastă, dornică de performanță, care are ca țel principal oferirea soluției corecte, complete și potrivite pacienților.

Îmi iubesc meseria, iar mulțumirea și satisfacția din ochii pacienților care văd lumea mai bine sunt trăirile care îmi aduc împlinire profesională, dar și sufletească. În meseria noastră, optometria, nu există monotonie. Fiecare zi aduce noi provocări, noi lucruri de învățat, de sedimentat. De aceea este foarte important, pentru noi, să ne dezvoltăm continuu, pentru a menține standardul ridicat al performanței.

Împreună cu toți profesioniștii Best Optic, ne-am dezvoltat abilitatea de a asculta pacienții, dedicându-ne tot timpul pacienților, spre a rezolva problemele vizuale ale acestora, de a crea soluții inovative pentru că fiecare dintre noi suntem unici, și avem nevoie de o vedere pe măsură.

Sunt Elena Trofin, optometrist, și vă aștept cu drag să călcați pragul casei noastre. În Codlea, pe strada Lunga numărul 141.

Ai încredere.Vezi cu ochii tăi…10 ani de BestOptic


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: