29
Vin, Mar

Foto: brasovtv.com

Sănătate

După masa copioasă de Crăciun, recuperarea este extrem de importantă.

Au vrut să dea jos kilogramele acumulate de sărbători sau pur și simplu au profitat de ziua liberă și au ales să facă mișcare.

Brașovenii s-au relaxat în cea de-a treia zi de Crăciun la sala de fitness sau forță. Instructorii de fitness au sfaturi importante pentru cei care vin la sală în perioada aceasta din dorința de a scăpa de surplusul de greutate.

 „Avem persoane care sunt foarte active și vin la sala de forță sau la fitness aproape în fiecare zi. Sunt și brașoveni care aleg să facă mișcare doar după săerbători. Să dea jos kilogramele acumulate după mesele bogate în alimente tradiționale.

Pentru cei care nu sunt obișnuiți să vină la sală este foarte importantă să facă mișcări ușoare, o alergare de câteva minute, exerciții de dezmorțire, să o ia treptat, să nu facă exerciții foarte grele, pentru că organismul nu este adaptat unui efort susținut și vor avea probleme”, ne-a precizat Marius Grancea, instructor de fitness.

La Grand Fitness, în cartierul Rulmentul, aveți la dispoziție zeci de aparate pentru orice grupă de mușchi. Brașovenii care au ajuns astăzi la sală au preferat, în special, alergarea. Aici găsiți deschis până pe 31 decembrie, inclusiv. Închis este pe 1 și 2 ianuarie.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: