29
Vin, Mar

Sănătate

     Lentilele progresive pot deveni o opțiune avantajoasă atunci când ați depășit vârsta de 40 de ani, și începeți să simțiți disconfort la citit, și mai ales în cazul în care sunteți deja purtător de ochelari, dar pentru distanță.

Astfel, în mod teoretic ați avea nevoie de cel puțin două perechi de ochelari, cu dioptrii diferite, pentru a vă ajuta la activitățile de zi cu zi, sau puteți opta fie pentru ochelari cu lentilă bifocală, sau progresivă, și în acest caz veți avea o singură pereche de ochelari.

Noi vă sugerăm lentilele progresive

     De ce? Pentru că pentru a le obține, se folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu, superioare celor bifocale, și pentru că sunt o alternativă fiabilă și estetică. Lentilele progresive oferă o vedere clară pentru vederea de aproape, distantă, și la zona intermediară, datorită dispunerii dioptriilor, și astfel toate problemele dvs. de vedere vor fi rezolvate în mod discret cu o singură pereche de ochelari. Si nu numai problemele de vedere vă vor fi rezolvate. Aceste lentile pot fi fabricate având diferite tratamente, antireflex, de durificare, fotosensibil, cu protecție pentru lumina albastră, cu protecție UV, și chiar si cu colorare și polarizare. În ceea ce privește tipul de rama, lentilele pot fi montate pe aproape orice rama, dar care să acopere minumul necesar fiecărei zone a lentilei. Cele trei zone distincte ale lentilei nu sunt vizibile. Pe scurt, o pereche de ochelari care să vă completeze.

     Lentilele progresive sunt în atenția producătorilor, investindu-se mereu în tehnologia fabricării acestora, pentru a crește confortul vizual și ușurința de adaptare a fiecărui purtător. În cazul în care veți deveni un proaspăt purtător de lentile progresive, este posibil să fie nevoie de o mică perioadă de adaptare. Însă optometristul dvs. vă va explica îndeaproape pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă bucura de beneficiile acestor lentile. Ochelarii cu lentile progresive nu vă constrâng libertatea de vedere, şi vă vor ajută să aveţi o vedere fără compromisuri chiar dacă priviţi la televizor, lucraţi la calculator sau citiţi. Totodată, adaptarea cu lentilele progresive este influenţată de meticulozitatea şi parcurgerea tuturor paşilor care implică  parametrii tehnici. Aparatura de ultima generaţie de care dispunem, ne ajută la comandarea şi montarea lentilelor progresive pentru a exclude orice eroare umană folosind doar sistemele inovatoare de centrare şi montare 3D. Vă așteptăm la cabinet, unde in luna septembrie vetibeneficia de reduceri atat la lentilele progresive, cat si la lentilele pentru interior!

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi

Best Optic BlueBest Optic Red


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: