25
Lun, Iun

Foto: brasovtv.com

Sănătate
Instrumente
Caractere

Criza de sânge nu i-a lăsat indiferenți pe brașoveni. Zeci de persoane au venit dimineața, la prima oră, la centru de transfuzii sangvine.

Sângele nostru poate salva o viață. Acesta este mesajul conducerii Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean, care a lansat și o campanie de mobilizare. Dacă săptămâna trecută bătea vântul în sala de așteptare a Centrului de Transfuzii, joi au venit aproape o sută de persoane. La inițiativa lui Andi Kadas, președintele Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean, foarte mulți brașoveni au răspuns prezent la campania de donare de sânge. 

Din cauza concediilor și temperaturilor caniculare, numărul donatorilor este în scădere în această perioadă a anului. În mod normal, vara nu vin mai mult de 30-40, cel mult 50 de persoane pe zi la centrul de transfuzii. Cei care au donat sânge joi au avut parte și de o surpriză plăcută. Au primit sandwichuri din partea inițiatorilor campaniei. Centrul de transfuzii de pe strada Victor Babeș este deschis în fiecare zi de luni până vineri între orele 7.00 și 13.00.

Articole sugerate