Monden
Instrumente
Caractere

Pentru actrița Stela Popescu , Brașovul este amintirea perfectă a copilăriei. Revine de fiecare dată cu sufletul deschis în orașul de la poatele Tâmpa și iubește să se plimbe prin locurile de joacă preferate în vremea în care locuia aici. Artista are și un mesaj pentru copiii brașoveni!

Actrița a avut întotdeauna o legătură strânsă cu orașul nostru. Brașovul a fost locul copilăriei, și tot aici și-a început și cariera artistică. Își amintește cu mult drag orașul de altădată, de jocurile și momentele minunate petrecute aici pe tot parcursul copilăriei.Artista promite să revină cât mai curând la Brașov unde, își regăsește de fiecare dată copilăria , energia și mai ales sentimentul unic, de acasă.   

"Copilăria mea mi-am petrecut-o la Brașov. Iubesc orașul acesta! Îmi doresc ca noua generație să rămână fericită! Este foarte important să  ne amintim de copilărie și...de ce nu , să rămânem copii toată viața. Nu trebuie să ne lăsăm doborâți de greutăți. Zâmbiți dragii mei brașoveni și rămâneți mereu tineri și sănătoși!  La mulți ani tuturor!!!", ne-a transmis Stela Popescu