29
Vin, Mar

sursa foto: antena3.ro

Eveniment

Ilie Năstase a fost implicat, în această dimineață, într-un scandal uriaș cu Poliția Rutieră.

Năstase a fost prins băut la volan de către polițiști, a refuzat să se legitimeze și le-a adresat injurii oamenilor legii. Ulterior, fostul tenismen a fost dus la secția de poliție. În urma acestui incident, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal.

„În jurul orei 4.45, pe Șoseaua Nordului din Capitală, zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla intr-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul I.N.M.L. pentru recoltare de probe biologice. Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare probe biologice.”, a confirmat Brigada Rutieră pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

După câteva ore de la producerea incidentului, Ilie Năstase a reacționat. „Nu vreau să le zic polițiști... milițienii! Polițiștii nu sunt agresivi, înțeleg, te iartă. Pe mine m-au oprit la ieșirea din parcul Herăstrău, nici n-am făcut doi metri și m-au întrebat: „Ați băut?”, „Da, am băut!”, „Ce ați băut?”, „Trei beri”, „Hai, lăsați, domne, că ați băut mai mult”. Deci nu m-au crezut că am băut trei beri. M-au pus să suflu. Le-am spus că nu vreau să suflu și că vreau să merg la poliție și că acolo suflu. N-au mai așteptat. M-a tras din mașină, m-a dat cu fața de pământ, s-a urcat unul cu picioarele pe mine și mi-a pus cătușele. Nu era mai frumos să mă ducă fără cătușe și să ajungem la ei acolo să-mi facă testul? Mi-am făcut testul (n.r. I.M.L.) și a ieșit 0,05 care înseamnă o amendă de o mie de lei și suspendarea pe o lună a carnetului”, a spus Ilie Năstase, care a adăugat că va depune o plângere la CEDO.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: