24
Mie, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Pe 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei.

Evenimentul va fi marcat și de Organizația Femeilor Liberale, care va găzdui, la Aro Palace, conferința cu tema „Familia, prima noastră școală”.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme referitoare la avantajele întemeierii unei familii în România, rolul Bisericii în domeniu educației, tatăl și mama, primii educatori sau instabilitatea emoțională a copilului.

La sfârșitul evenimentului vor fi premiate cele mai longevive trei cupluri din Brașov, care au peste 50 de ani de căsnicie. Dincolo de România agitată, frământată, amplu mediatizată, se găsește România din lăuntru, România reală. Astfel, toți participanții sunt invitați să vorbească despre România familiei, în care se nasc copii care sunt educați de către părinții lor în sensul iubirii de Dumnezeu și de neam.

Dincolo de aparențele negative, cred că există România onestă, România pâinii câștigată cinstit, România celor care nu râvnesc la avere indiferent de preț, care prețuiesc valorile și tradițiile românești și care luptă ca identitatea neamului nostru să nu dispară. Datoria noastră, a tuturor românilor, și cu precădere a oamenilor politici, este de a contribui la consolidarea și multiplicarea acestei Românii reale, întrucât doar în acest fel națiunea română va exista cu adevărat”, a declarat Pamela Diaconu, președinta Organizației Femeilor Liberale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: