23
Mar, Apr

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului

Eveniment

În urma unui control efectuat astăzi, inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor au descoperit mai multe nereguli la un restaurant foarte cunoscut din municipiul Brașov.

Potrivit șefului OPC Brașov, Sorin Susanu, la restaurantul Roata Norocului s-au găsit zeci de kilograme de produse alimentare alterate, neetichetate corespunzător sau depozitate în condiții improprii. Chiar dacă în interiorul restaurantului avea loc un botez, activitatea unității a fost suspendată temporar, până la remedierea problemelor.

Alimentele stricate au fost sigilate și vor fi distruse. Mai mult, șeful CRPC Brașov, Sorin Susanu, susține că a fost agresat verbal de către patronul restaurantului, care ar fi obstrucționat activitatea inspectorilor OPC.

Tot cei de la Protecția Consumatorilor au chemat și Poliția la fața locului.

Pe fondul unui control efectuat de OPC, personalul aparţinând restaurantului şi-a manifestat nemulţumirea cu privire la anumite aspecte ce făceau obiectul activităţii. Reprezentanţii OPC au apelat 112, la faţa locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Secţiei 2. Nu au fost aplicate sancţiuni, întrucât nu a fost tulburată ordinea publică, fiind vorba de discuţii minore purtate în contradictoriu”, a precizat subcomisarul Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Reprezentanții restaurantului Roata Norocului nu au dorit să ofere un punct de vedere oficial reporterului Brașov TV prezent la fața locului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: