23
Mar, Apr

foto: internship.gov.ro

Eveniment

Oportunitate pentru tineri.

200 de locuri sunt disponibile în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României. Cei care aplică la acest program primesc o bursă lunară în valoare de 1.000 de lei, iar la finalul stagiilor de practică beneficiază de un certificat din partea Guvernului și o scrisoare de recomandare.

Programul se adresează tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani la începerea stagiului de practică, studenţi sau absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării.

Ediţia din acest se desfășoară în perioada 16 iulie – 14 septembrie, iar înscrierile se pot face până în data de 14 mai. Formularul de înscriere, dar și alte detalii privind desfășurarea probelor pentru selectarea candidaților pot fi consultate pe pagina oficială a Guvernului: http://internship.gov.ro/register.

Anul acesta, în Programul de Internship s-au alăturat Guvernului României și alte 55 de instituţii-gazdă în cadrul cărora tinerii au posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru în administraţia publică centrală.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: