19
Vin, Apr

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Drumul naţional 7 C, Transfăgărăşan, a fost închis în această după-amiază pentru a permite intervenţia echipajelor de pompieri după ce pe munte a fost identificată o zonă din care iese fum, în apropierea cetăţii Poenari. 

Autorităţile din judeţul Argeş au decis blocarea circulaţiei rutiere pe Transfăgărăşan, la kilometrul 58 al drumului, pentru a permite echipajelor de pompieri să intervină în zona versantului nordic, unde s-a produs un incendiu de vegetație, potrivit politiaromana.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că pompierii au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că se observă fum în zona cetăţii Poenari, acolo unde săptămâna trecută a avut loc un incendiu de vegetaţie, notează news.ro.

Zona unde se produce fumegaţia este inaccesibilă forţelor de intervenţie. Pompierii le recomandă turiştilor care se află în această zonă să evite deplasarea în zona incendiului. Pompierii le-au cerut reprezentanților Primăriei Arefu, reprezentanţilor Ocoalelor Silvice, Inspectoratelor de Jandarmi şi polițiștilor să fie pregătiți să intervină în caz de necesitate.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: