20
Sâm, Apr

Foto:ISU Brașov

Eveniment

Accident rutier pe Drumul Național 1.

UPDATE:

"Un autoturism care circula pe DN 1, dinspre Brasov, spre Predeal, s-a angajat in depasirea regulamentara a unei coloane de masini si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care a iesit din coloana fara asigurare prealabila. In urma impactului, autoturismul care depasea regulamentar a fost proiectat in afara partii carosabile, in stanga sensului de mers, unde a lovit un copac. Din acest autoturism, 3 persoane, printre care un minor de 11 ani, au suferit vatamari corporale si au fost transportate la spital. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost 0.21 pentru conducatorul autoturismului care a iesit din coloana si 0 pentru celalalt sofer. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat Gabriela Dinu, agent șef adjunct al IPJ Brașov.

Știre inițială:

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, evenimentul s-a produs în urmă cu doar câteva minute, în zona Timișul de Sus.

3 autoturisme sunt implicate în incidentul rutier. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toate, însă, sunt conștiente și nu au fost încarcerate.

Au fost transportate, în schimb, la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și unul SAJ.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: