02
Joi, Iul

sursa foto: stiripesurse.ro

Eveniment

Chiar dacă ne mai despart câteva ore de alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal, s-a aflat care va fi rezultatul scrutinului.

Potrivit stiripesurse.ro, un sondaj de ultimă oră îl indică pe Ionuț Lupescu drept câștigător detașat, cu 163 de voturi. Răzvan Burleanu va pierde alegerile, acesta reușind să adune doar 77 de voturi, iar pe locul al treilea se va situa Marcel Pușcaș, cu 16 voturi.

Sondajul a fost realizat de un grup de președinți de Asociații Județene de Fotbal. S-a vorbit cu fiecare votant în parte și s-au aflat preferințele acestora.

„Sondajul are o acuratețe de 100%. Noi am vorbit cu fiecare votant în parte, voturile sunt verificate. Facem aceste verificări încă de când a început campania, pentru că ne interesează foarte tare evoluția percepției de vot a colegilor noștri. Acum două zile rezultatele erau mai strânse între primii doi clasați. În ultimele 48 de ore însă, mai multe voturi au migrat către Ionuț Lupescu. Este posibil ca această tendință să se mențină și Lupescu să mai primească niște voturi, însă acestea vor fi, în mare, rezultatele”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO un președinte de A.J.F. din Oltenia, care preferă să-și păstreze anonimatul.

Rezultatele prezentate sunt distribuite pe regiuni geografice, iar rezultatul cel mai strâns pare să fie în Transilvania, iar cea mai mare diferență între primii doi candidați se înregistrează în Muntenia.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.