20
Sâm, Apr

sursa foto: antena3.ro

Eveniment

Procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov au deschis dosar penal după ce în mașina bărbatului care și-a măcelărit familia, în urmă cu 4 zile, au fost găsite droguri.

Anchetatorii au ridicat din autoturismul ucigașului, care a recunoscut că se droga, un plic cu 10 grame de cannabis, dar și un dispozitiv special pentru tocat frunzele acestei plante interzise, dispozitiv numit grinder. Folosit de regulă, spun procurorii, de consumatori, aparatul arată ca un fel de tabacheră, are în interior mai multe cuțitașe și un sistem de înșurubare. Prin rotire, frunzele de cannabis sunt mărunțite pentru a putea fi confecționate apoi țigări. Procurorii DIICOT Brașov au deschis dosar penal pentru deținere de droguri în vederea consumului și vor trimite plicul găsit în mașina criminalului la laboratorul specializat, pentru confirmarea conținutului. Apoi, ancheta va continua în vederea stabilirii provenienței stupefiantelor.

Potrivit analizelor toxicologice făcute în cazul inculpatului, s-a detectat în sânge prezența substanței active principale din cannabis, spun anchetatorii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: