25
Joi, Apr

sursa foto: BrașovTV.com

Eveniment

Principalul suspect este un bărbat din Brașov, care și-a ucis soția, dar și pe cei doi copii de 13 ani, respectiv 18 ani.

Ancheta este coordonată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie, Daniel-George Dancă.

La scurt timp după comiterea faptei, bărbatul implicat, în vârstă de 43 de ani, s-a predat. La fața locului sunt polițiști și procurori care fac cercetări. 

„Un bărbat de 43 ani, din județul Brașov, s-a prezentat la sediul I.P.J. Brașov și a declarat că și-a ucis soția, de 42 ani, și pe cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor comiterii faptei. Bărbatul este în custodia polițiștilor și va fi audiat. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție din Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Principalul suspect a fost reținut sub acuzația de omor calificat, iar procurorii îi vor propune unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov, arestarea bărbatului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: