07
Mie, Iun

Eveniment

Premiere naționale, filme de lungmetraj sau scurtmetraj, producții europene, dar și americane, toate din genul thriller. Acestea, dar și alte multe pot fi urmărite de miercuri, până la finalul săptămânii, în cadrul ediției a 4-a a Dracula Film Festival. Producțiile pot fi urmărite la Teatrul Dramatic, Cinemateca Patria, Cinema One și Centrul Cultural Reduta.

Marea deschidere a festivalului va avea loc miercuri seara, de la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu. Tot atunci este programată și premiera filmului Inferno, cu Tom Hanks în rolul principal. 

În total, în cele cinci zile de festival vor rula 33 de filme, dar și concerte sau conferințe tematice. În premieră va exista secțiunea Digital, în care se va premia cu 500 de euro cel mai bun film realizat cu telefonul mobil. 

Biletele vor costa între 10 și 30 de lei. Bugetul festivalului este de 200.000 de lei. Primăria contribuie cu 80.000 de lei, iar Consiliul Județean cu 45.000 lei. Întregul program al festivalului îl găsiți pe site-ul http://www.draculafilm.ro/. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: