19
Vin, Apr

sursa foto: gds.ro

Eveniment

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat acuzat de comiterea infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violenţe.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de 13.03.2018, inculpatul B.L.E. s-a deplasata la locuinţa persoanei vătămate B.K. cu intenţia de a o bate, şi găsind-o la domiciliu pe mama acesteia, victima B. M., i-a aplicat cu un topor mai multe lovituri în zona capului, până ce aceasta a decedat. Sosind la domiciliu şi persoana vătămată B.K., a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele de către inculpatul B.L.E. care, a lovit-o în mod repetat şi pe numita G. E., vecină cu B.K., care a venit în ajutor auzind strigătele persoanei vătămate B.K. Reuşind să fugă la alţi vecini din imobil, persoana vătămată B. K. a anunţat organele de poliţie care s-au deplasat la faţa locului”, se precizează într-un comunicat de presă.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii penale, cu respectarea prezumției de nevinovăție.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: