29
Vin, Mar

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Primul meci al Simonei Halep la turneul de tenis de la Indian Wells, contra Kristynei Pliskova, s-a încheiat după o oră și 15 minute.

SETUL AL DOILEA

Victorie pentru Simona! Halep a câștigat cel de-al doilea set cu 6 - 4, scor similar cu cel consemnat în prima rundă. Astfel, Simona se califică în turul al treilea al turneului unde o va întâlni pe Caroline Dolehide, beneficiara unui wild card. Aceasta a reușit să o învingă pe Dominika Cibulkova, locul 30 WTA.

Kristyna Pliskova reduce din diferență. Simona conduce cu 5 la 4 și servește pentru meci.

Simona își face serviciul și conduce cu 5 - 3. Servește cehoaica pentru a rămâne în meci.

Break Simona! Halep conduce cu 4 la 3 și urmează la serviciu.

Break reușit de cehoaică. Simona Halep - Kristyna Pliskova 3 - 3.

Game Pliskova. Simona conduce cu 3 - 2 și urmează la serviciu.

Break Kristyna Pliskova. Halep conduce cu 3 - 1. Servește cehoaica.

Halep reușește un nou break și conduce cu 3 - 0.

Simona conduce cu 2 - 0.

Simona Halep începe setul al doilea cu break! 

PRIMUL SET

Simona a câștigat primul set! Simona Halep - Kristyna Pliskova, scor 6 - 4. Prima rundă a durat 38 de minute. Setul al doilea începe cu cehoaica la serviciu.

Învingătoarea urmează să se califice în turul al treilea. Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) a întâlnit-o pe Kristyna Pliskova o singură dată până acum, în 2017, în primul tur al turneului de la Madrid. Atunci, sportiva din România a câștigat cu 6-1, 6-2, în 57 de minute. A fost de bun augur, pentru că Halep avea să câștige competiția (după o finală contra Kristinei Mladenovic, scor 7-5 6-7(5) 6-2.

Kristyna Pliskova (Cehia, 25 de ani, locul 77 WTA) a învins-o, în noaptea de miercuri spre joi, pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră și jumătate de joc.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: